آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

طحان نظیف: اخذ عوارض از گردشگران خارجی در مشهد مغایر با موازین قانون اساسی شناخته شد | موافقت شورای نگهبان با انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۹۶۵۹
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
طحان نظیف: اخذ عوارض از گردشگران خارجی در مشهد مغایر با موازین قانون اساسی شناخته شد | موافقت شورای نگهبان با انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی + فیلم
سخنگوی شورای نگهبان گفت: حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و وظیفه‌بگیران در سال آینده، ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی طحان نظیف صبح امروز (چهارشنبه، ۱۹ دی ۱۴۰۳) در نشستی خبری که در محوطه ساختمان شورای نگهبان برگزار شد، به ارائه گزارشی از نتایج بررسی بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور پرداخت و گفت: شورای نگهبان در مهلت قانونی خود، ۱۸ جلسه پیاپی که بعضاً به صورت سه شیفت برگزار کرد، جزئیات مصوبه مجلس درباره بخش اول لایحه بودجه کل کشور را مورد بررسی قرار داد.

وی اظهار کرد: در تبصره اول که با موضوع عوارض و مالیات بود، درباره سقف معافیت اشخاص حکمی در لایحه پیش‌بینی شده بود و این سقف برای اشخاص حقوقی ۷۰۰۰ میلیارد ریال و برای اشخاص حقیقی ۷۰۰ میلیارد ریال تعیین شده بود که این حکم مغایر با موازین شرع و قانون اساسی تشخیص داده نشد. همچنین درباره مالیات خودرو‌های سواری لوکس حکم مجلس شورای نگهبان محدودیتی نسبت به حق دادخواهی اشخاص به مراجع قضایی داشت و اشکالی به آن وارد کرد. در خصوص حکم مالیات بر زمین‌های گران قیمت نیز، شورای نگهبان با کلیت آن موافقت کرد فقط نسبت به حق دادخواهی افراد جهت اقامه دعاوی و شکایت شورای نگهبان مصوبه را مغایر با قانون اساسی تشخیص داد. همچنین ما درباره حکم مربوط به واردات خودرو و تخصیص ارز ایرادی در شورای نگهبان نداشتیم و هیئت عالی مجمع تشخیص ایرادی به این مصوبه داشت که ما به اطلاع مجلس رساندیم.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: درباره حکم مربوط به مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی که ۲۴ میلیون تومان تعیین شده بود در جلسه شورای نگهبان بحث و بررسی شد و مغایرتی با قانون اساسی تشخیص داده نشد. همچنین در خصوص الکترونی کردن حوادث آزادراه‌ها با کلیت حکم ایرادی وارد نبود، اما در جزئیات آن ابهامی وجود داشت که به اطلاع مجلس رسید. همچنین حکم مربوط به افزایش تخفیف مالیات برای دارندگان فرزند سوم مغایر با قانون شناخته نشد.

در شورای نگهبان در خصوص بحث واردات خودرو و تخصیص ارز برای این موضوع اشکال یا ابهامی نداشتیم

طحان نظیف در ادامه در خصوص واردات خودرو و تخصیص ارز گفت: نسبت به بحث بند ر همین تبصره یعنی بحث واردات خودرو و تخصیص ارز برای این موضوع ما در شورای نگهبان اشکال یا ابهامی نداشتیم.  ایرادی را هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نسبت به این مصوبه به ما منتقل کرد که ما هم ضمن اعلام مغایرت این موضوع را به مجلس منعکس می‌کنیم که این ایراد را عزیزان در مجلس برطرف بکنند.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی درآمد‌های تا سقف ۲۴ میلیون تومان مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشده است، گفت: شورای نگهبان با افزایش تخفیف مالیاتی برای فرزند سوم موافقت کرده است.

موافقت شورای نگهبان با انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی

سخنگوی شورای نگهبان از موافقت این نهاد با انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی خبر داد و درمورد افزایش حقوق و دستمزد عنوان کرد:  شورای نگهبان با افزایش  ۲۰ درصدی دستمزد حقوق بگیران در سال ۱۴۰۴ موافقت کرده است همچنین حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و وظیفه‌بگیران در سال آینده ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

طحان نظیف با بیان اینکه مشمولان یارانه نقدی می‌توانند از کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، اعلام کرد: در صورت درخواست سرپرستان خانوار مشمول یارانه نقدی این عزیزان می‌توانند از کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند؛ این موضوع در مصوبه مجلس پیش بینی شده که با بررسی‌هایی که ما داشتیم این موضوع خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

 سخنگوی شورای نگهبان با اعلام این که اخذ عوارض از گردشگران خارجی در مشهد مغایر با موازین قانون اساسی شناخته شد، گفت: از هر گردشگر خارجی که وارد مشهد می‌شود قرار بود عوارض اخذ شود که این موضوع از جهت تبعیض ناروا میان مقاصد گردشگری مغایر بند ۹ اصل سوم قانون اساسی شناخته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->